The following article has been added to your cart :
Go to cart Continue shopping
Home>SELOR ®>Test abstract redeneervermogen - SELOR® testen

SELOR ®

Test abstract redeneervermogen - SELOR® testen

Authors

Emmanuel HETRU en Claire MERCIER

Editor

ORSEU

Language

Nederlands

Pages

267 pages

ISBN

978-2-918796-14-5

Questions

128

Weight

0,400 kg

WAARSCHUWING

Dit boek, gepubliceerd door ORSEU, is bedoeld ter voorbereiding van kandidaten op de abstracte redeneertest, onderdeel van de examens georganiseerd door SELOR®. ORSEU en de auteurs van dit boek hebben geen enkele band met SELOR®. Selectiebureau SELOR® heeft op geen enkele manier bijgedragen aan de redactie van dit boek.

 

Dit boek is bedoeld voor al wie zich kandidaat stelt voor het SELOR®-examen (niveau A, B, C en D) en die zich zo goed mogelijk wenst voor te bereiden op de test rond abstract redeneervermogen.

Deze test peilt naar het logische denkvermogen van de kandidaten. Elke oefening bestaat uit twee soorten figuren: de 'basisfiguren' en de 'eindfiguren'. Tussen beide staan één of meer symbolen die allemaal een afzonderlijke instructie bevatten. Deze symbolen kunnen knoppen, vierkanten of dominostenen zijn. De kandidaat moet de basisfiguren vergelijken met de eindfiguren om de betekenis van elk van deze symbolen te achterhalen. Vervolgens moet hij/zij deze instructies toepassen op nieuwe basisfiguren om de juiste eindfiguren te creëren.

De test rond abstract redeneervermogen is een moeilijke test. Om te slagen, moet de kandidaat de structuur van de basisschermen en de verschillende soorten transformaties die van toepassing kunnen zijn op basisfiguren, kennen. Hij/zij moet overeenkomsten en verschillen tussen de vormen en combinaties van vormen kunnen achterhalen om te bepalen wat de symbolen betekenen. Hij moet tevens ook zijn werk zo goed mogelijk organiseren om een maximumaantal vragen binnen de toegestane termijn te beantwoorden.

Intelligentie speelt bij deze test rond abstract redeneervermogen geen rol, het komt alleen aan op methode en training. Dit boek geeft u enkele cruciale tips om een maximumscore te behalen. Het omvat:

  • een gedetailleerde methodologie met tal van voorbeelden,
  • meer dan 120 vragen (knoppen, vierkanten en dominostenen),
  • een gedetailleerde oplossing voor elke vraag.

 

De vragen in dit boek zijn gelijkaardig aan de vragen die momenteel door SELOR® worden gesteld op de examens.

 

N° ISBN: 978-2-918796-14-5

25,12

+ -

OUR PACKS